Despre noi

Povestea noastră

Cine suntem

Societatea CASATERM HUDA SRL produce usi metalice de interior și de exterior, ferestre metalice și panouri vitrate din metal, la un nivel calitativ
superior cu ajutorul unor echipamente de ultima generație dotate cu o tehnologie inovatoare.

Avem ambiții mari! Iar ambiția este o condiție necesară în obținerea succesului dorit.

În același timp, spiritul de echipă, maturitatea, loialitatea și disponibilitatea de a învăța și de a pune interesele companiei și ale clienților mai presus de cele personale sunt importante în egală masură.

Ambiția este o virtute când ia forma unei pasiuni orientate asupra lucrului bine făcut sau atunci când oamenii fac mai mult decat ceea ce li se cere. Este o virtute și atunci când ținta ambiției individuale este succesul companiei. Așadar, munca în echipa și profesionalismul sunt un impuls pentru bunul mers și către succesul companiei, asigurând transparență, sinceritate și seriozitate în relațiile cu partenerii și clienții noștri!

welding 67640 640

5

Angajați

100+

Clienți

5000

Profile metal

150+

Proiecte

welding 67640 640

Procesul de producție

Cum lucrăm?

Suntem dedicați 100% în ceea ce facem și permanent căutăm soluțiile cele mai avantajoase pentru solicitările clienților noștri.

1. Proiectarea lucrării

Unul dintre specialiști va desena proiectul, folosind instrumente informatice moderne. Astfel se va realiza un model personalizat in functie de dimensiunile clientului.
Tot in etapa de proiectare se pot face modificari asupra formelor, ramelor, grosimilor de material folosit, ansamblelor metalice sau forjat ce se doresc a fi folosite. 

2. Prelucrarea elementelor și ansamblelor metalice

Separat, prelucrăm  elemente și ansamble din metal, pe care ulterior le vom folosi la finalizarea proiectului dumneavoastră. 

3. Asamblarea

În faza de asamblare se adună tot necesarul de materiale ce urmează a fi folosit: profile rectangulare pentru rame, platbanda, elemente sau ansamble din fier forjat, bare din fier plin amprentat, etc, accesorii feronerie ce pot fi montate înainte de procesul de vopsire.

.

4. Vopsirea

Mai întâi, pentru protecție,  vom aplica lucrării o soluție specială anti rugină.
Ulterior urmează vopsirea, unde vom aplica până la 5 straturi de vopsea, în câmp electrostatic.

.

5. Transportul și montajul

Echipele noastre de montaj se vor deplasa la domiciliul dumneavoastră și vor instala lucrarea. Ultimele retușuri, dacă vor fi necesare, vor fi executate de către noi.

.

Trimite un mail